kayıt

gençlik

  1. 4
    Gençlerin özgürlük adı altında yaptığı aymazca hareketlerin haddi hesabı yoktur, bunun nedeni ise bok attığı sistem değil doğrudan doğruya kendi aptallığıdır. Elinden geldiğince hayvani özgürlük peşinde koşan, Gezi'de ise çadır kurarak büyük adam olduğunu zanneden bu güruh (Gezi meselesi ayrıdır [Gezi bir avuç aptalla kıyaslanamayacak kadar geniş bir harekettir], tüm Gezi eylemcisi aymaz değildir ama her aymaz Gezi eylemcisidir) hiçbir görev ve sorumluluk alamaz, almaya tenezzül bile etmeyecektir çünkü miskinlik artık ruhuna işlemiştir. Göt büyüterek vatanı kurtaran (!) (kurtardığı yok, Twitter gençliği ile Türkiye farklıdır, bu yüzden gerçekleri görmediği sürece anca ağlayacaktır) bu üstün zekaların yapabileceği hiçbir şey yoktur. Taksim'de Atam izindeyiz diyenler en ufak zorda kaçmanın yolunu aramaya başlamıştır.

    Bir diğer husus ise kendini küçük görüp, her şekilde mandacılığı karşıtı görünüp kültür emperyalizminin kucağında oturan, kültüründen uzaklaşmış kişilerden teşekkül eden sayıları azımsanmayacak olan gruptur. Bu hippivari topluluğun sözleri, aklı başında insanların sadece nefretini kazanır. Orada bu olmamalıdır, şu kaka, o insancıl değil diyen zatı muhteremler, mevzu bahis terör olayları olunca susup bu demokratik hak diyecek kadar hadsizleşir, güldürür. Güldürür ama sinirden güldürür, ağlanacak hale güldürür.

    Çok değil, yaklaşık yüz yıl önce ölüm dirim kavgası vermiş olan bu milletin aziz evlatları (!) şimdi kendi isteği ile vatanını satmaktadır. Söz konusu milleti millet yapan unsurlar olunca her şey gereksizdir, yarın diye bir şey yoktur. Tek mühim olan şey bireyselliğin ön planda olduğu zevk meseleleridir. İyi giyinmesini bilmek, İstanbul'un lüks barlarında zamparalık yapmak, menfaati için her türlü köpeklikte bulunmak sıradanlaşmıştır. Vatan için didinenler, kendi toplumunu düşünenler ise hayattan zevk alamamış, düşünmeyen aciz hayvanlardır. Aman hayvan demeyelim, hayvanlara hakarettir bu.