kayıt

müslüm gürses

  1. 19
    anasını sikem la bu dünyanın.
    bu adam da gitti ya bu siktiğimin aleminden aşk acısı da çekilmez artık. kendisini canlı izlemiş biri olarak o kadar şanslı hissediyorum ki kendimi. çünkü nasıl ki bi müslüman sahabe olmak için hazreti muhammed'i görmesi gerekir ise bir arabesk severin de "sahabe" olabilmesi için bu adamı canlı izlemesi gerekir.
    ömrüm boyunca zılgıt yedim be baba seni dinliyorum diye.
    lisede öğretmenim senin cd discmanden dinliyrum diye fırça atmıştı bana. "daha kaç yaşındasın. müslüm gürses mi dinliyosun?" diye. cevap vermeye tenezzül etmedim.
    lisede hoşlandığım kız seni dinleyen bi tip olduğumdan beğenmeişti beni. sikerim anasını dedim açtım yıkıla yıkıla'yı sen teselli ettiydin be beni. beğenmemiş beni... amına kodumun kaşarı.
    sen benim varlığımdan bile haberdar değildin ama çok rakı içmişliğim var be baba seninle. hasret rüzgarları benim için çok erken estikten sonra çoğu zaman bi sen vardın masamda. bi sen anladın çoğu zaman beni.
    hayatında hiç bi zaman örnek alınacak sanatçı olmadın. seni sevenler de asla örnek alınacak ve beraber takılınacak gibi görülmeyenlerdi milletin gözünde. sen bizim gibiydin. hesapsızdın be baba.
    bi kere neşeliyken ihtiyacım olmadı sana. en boktan zamanlarımda hep sen vardın yanımda. kötü gün dostu, fırtınaların limanı, rakının mezesi, adamın ham maddesiydin be.
    şimdi sen öldün ya bu amına koduğumun kapitalist düzeni önümüze senin best of albümünü çıkaracak. 2 ay sonra çıkar herhalde. almayacam baba o albümünü. korsanını da dinlemeyecem. dinleyeni de adam gözüyle görmeyecem. sen benim lisede harçlıklarımla biriktirdiğim güldür yüzümü albümündeki gibi kalacaksın.
    seni bi süre dinlemeyecem.
    ortalıkta bi süre "ölü sevici" orospu çocukları türeyecek. senden nemalanmaya, senin efsanenin bi parçası olmaya çalışacaklar. "baboli nbr?"ciler bi bakmışız ki bizden çok "müslümcü" olacaklar. "kazım koyuncu yavşakları", "neşet ertaş yavşakları", "ahmet kaya yavşakları", "cem karaca yavşakları", "azer bülbül yavşakları", *"orhan gencebay yavşakları" gibi bi de senin ardından "müslüm gürses yavşakları" türeyecek.
    baba o yavşaklar bigün sıkılacak şarkılarından. unutacaklar belki. ben hiç unutmayacam seni. aşk acısı unutulmaz. unuttum sanarsın ama müslüm baba* hatırlatır.
    sonra bigün müslüm baba*'yı unutur gibi olursun. unutamadığın gelir aklına. diline bi müslüm baba* şarkısı dolanır.
    unutulmazsın, unutulamazsın.

    www.youtube.com/...