kayıt

online oyunların zararları

  1. 1
    Ulan saymakla bitmez ki. Hele oyunda ilerledikçe iyice hayatını ele geçirir. Örnek veriyorum; gınayt. (bkz: knight online)

    ulan bütün internet cafe aynı oyunu oynardı. Bütün gün boyunca tuşlara basıp durur iki üç allahın belası yaratıkları keserdik. Bir ara o kadar hayatıma girdi ki artık hipnoz olmuş gibiydim.

    Yine birgün benim çarı kasıyom. Sıkıştım altıma salmak üzereyim. Bacağımı sallaya sallaya oynuyorum hala. En son artık bıraktım tuşlara basmayı. Tuvalete gidip hemen küçük su döküp geri gelecem. Neyse kalktım gidiyorum. O sıradada kafadan neler geçiyor; ulan akşama kadar oynar 50 olurum sonra yarın ramazangille beraber kasılırız. Birkaç güne kalmaz... Giderkende yavaştan düğmeleri falan açıyorum işimi hızlandırmak için ama kafa hala oyunda. 80e kasacağıma ardream çarı yaparım aq.. Sonra satarım... Neyse kapıyı açtım tuvalete gireceğim. Girdim, fermuarı indirdim tam pantolondan çıkarmaya çalışıyom... ÇAT!! kafa yerine bi geldi. Aq bi baktım apartmandayım. Içeri kaçacağıma bide hala orda pantolonu çekip düğmeyi kapatmaya çalışmam yok mu... Aaaah ah.. Hiçbir bokada yaramadı hiçbiri. Sözüm o ki; bırakın hiç bulaşmayın. Okuyun adam olun siyaset yapın suikaste kurban falan gidin ama buna bulaşmayın.