kayıt

vikings

  1. 24
    s02e03:
    treachery

    -- spoiler --

    .olaylar belli bir akıcılık kazanmaya başladı gibi. ragnar'ın diyarına saldırdı arkada bırakılan reis. köyü koruyacak kimselerin olmaması aslında saçma. adamların doğal düşmanı mı yok nedir? daha sonra gelir bizi keserler diye de düşünmüyorlar herhalde. vahşiler işte, intikam için bir sürü figüran öldü. esas ailesine dokunamadı. kaçtılar... bu kaçaklar büyük ihtimal diğer reis ve ragnar'ın eski eşine doğru yol alacaklar gibi.

    .bjorn dört senede ne olmuş öyle? insan gibi büyütselerdi, sırf saç şeklini değiştirmemişler herhalde. oyuncu da andırıyor ama çok da benzemiyor hani. uyuz bir çocuktan atarlı bir delikanlı olmuş. üvey babasına tepkili falan. dedim kavga çıkaracak ama işler öyle gelişmeyecek demek. anası da dayak yiyor yavrum yazık.

    .ragnar ve tayfası da yağmacılık işe meşgul. bir katedral midir nedir? onu yağmaladılar. bizim hristiyan eleman hazinelerin yerini falan söyledi. sonra geçmişini hatırladı da bir psikopozu eğlenceli öldürmelerine üzüldü, gitti boğazını kesti falan. bu adam nasıl bu kadar dönmüş bu kadar vakitte onu da pek anlamadım aslında ama floki inanmıyor işte, hakkı da var. bir yerden sonra ters bir şeyler yapacak gibi gibi.

    .üstelik ragnar da bir çocuğu kurtardı niyeyse, tamam vahşiyiz de o kadar değil mi dedi nedir? zaten çocukları kestiklerini göstermediler hiç. kadınları götürüyorlardı sanki de çocuklara ilişmiyor olabilirler.

    .bir de toprak niyetine barış muhabbeti yapacaklar anlaşılan, adamın hayali daha verimli topraklara gelmekmiymiş yoksa? elçi olarak gelen psikopoza bunu dedi ve o olay da orada kaldı öyle.

    .belki gider yerleşiriz falan da diyordu. dönecek evleri falan da kalmayınca ne olacak bakalım bu işin sonu. rollo ailesini korudu diye tekrar güvenilir kardeş olacak anlaşılan.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com.tr/...