kayıt

vikings

  1. 23
    s02e02:
    invasion

    -- spoiler --

    .sezonu yeni başlatmış gibiler, dört sene sonrasına geçeceğimizi düşünmemiştim. yine aile içi sıkıntılı meseleler hafiften duruyor ama ragnar çabuk atlatmış hatunu, üç tane de çocuk yapıvermiş. biri daha doğmamış ama süper hızla ilerliyor demek. bir garson kız için iki saat yine bir tantana oldu ya sonuç evli iken gidip aldatan adamdan ne bekliyor bu prenses onu da sormak isterim.

    .neyse yeni yağma sezonunu açtılar allahtan fazla uzatmadan ama işler bekledikleri giti bitmedi. ingiltere'de sert bir kralın olduğu bölgeye çattılar herhalde. devamlı onunla mücadele etmek yerine daha karlı bölgelere geçseler daha mantıklı olacakmış. hele ilk vurgunlarda kiliseleri soymaları falan pek iyi idi. tabi böyle daha çok savaş olacak belli ama yine de kolay olmayacak.

    .bu arada dizinin history channel'da yayınlandığını yeni gördüm. tarihi olaylara sadık kalıyorlardır herhalde. ragnar abimiz isim peşinde koşuyor bir bakıma. oğul meselesi de bu yüzden önemli olmalı.

    .yağmaya gidince hiç gözcü koymadan ava giden avlanır hesabı olması pek iyi olması aslında ama çabucak toparlandılar ve elemanları hallettiler. süper savaşçı oldukları kesin de ne bileyim biraz fazla geniş davrandılar.

    .peder de bunlara tam uyum sağlamış gibi görünüyor. savaşçı olmuş, üstelik ragnar'ı falan kurtardı. kral horik yağmada ragnar'ın komutasında mı diye düşündüm. ikisi birlikte diğer elemanı saf dışı bırakıp yağmaya katıldılar. gemilerden de sadece dördü kıyıya yanaşabildi. sonuçta işler pek yolunda gitmiyor gibi ama ragnar her daim keyifli, orasını da anlamıyorum hehe.

    .ha bu arada eski hatunu da görsek iyi olur. diziden tümden çıkarmamışlardır umarım.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com.tr/...