kayıt

vikings

  1. 19
    s01e09:
    all change

    -- spoiler --

    .ragnar reis olduktan sonra resmen dağıldı dizi, neyin biyografisi bilmiyorum ama işlerin kötü gitmesi ve inanılmaz ağırlığı insanı bunaltıyor. şimdi müsibetler üzerlerine oldu, köyü bir hastalık vurdu, kızı öldü. bir sürü insan öldü. ragnar uzaklarda prensesin teki ile takılıyor. neymiş efendim erkek çocuk, iyi de bir tane zaten var erkek çocuğu nedir bu kadar erkek çocuk sevdası anlamak zor.

    .oğlunun yanında anasını aldatıyor hehe, sonra oğul babadan yemin alıyor. bir daha yapmayacaksın değil mi diye? şaka gibiler, nasıl bir kültürse artık. tabi misafir ile yatak paylaşan adamdan ne beklersin orası başka.

    .neyse asıl olay bu asi reisin kardeşini ayartması meselesi idi herhalde. kral ile ragnar kardeşi ile asi reis savaşlar yapacaklar gibi. kim kime dumduma zaten başından beri bu kardeş (brother'ı abi ve kardeş olarak çeviriyorlar ya insanı üzüyor, ufak kardeş ragnar gibi geliyor bana ya neyse işte) ihanet etti edecek diye diye ancak şimdi ettirdiler. baktığın zaman saçma oldu ama adam isminin duyulmasını istiyor. batıya ilk giden kişinin ragnar olmasından memnun değil, kendisi olmadan olmayacağını düşünüyor. aslında pusulasız olmaz idi ya bu kadar mantıklı düşünemiyor herhalde.

    .neyse böyle taht kavgaları şeklinde kimin elinde kimin cebinde devam edecekler ise hoş olmaz, bu kadar durgun viking mi olur? adamlar savaşçı ama daha doğru düzgün savaş göremedik. bakalım artık sonraki sezon ne zaman gelecek.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com.tr/...