kayıt

vikings

  1. 16
    s01e07:
    a king's ransom

    -- spoiler --

    .savaşların çapı büyüyor gibi, reis ragnar, bir kaç gemi ile şişko kralın memleketine yol aldı. kamp bile kurdular adamlar, gerekli hazırlıkları yaptılar. bekle gör politikası ile karşı tarafta kralın kardeşinin komuta ettiği birlikleri pusuya düşürüp rehin aldılar.

    .ardından pazarlığa oturdular, 900 kilo mu ne dedi? altın gümüş falan bir şeyler istedi. rollo'yu hristiyan yapıp anlaşmayı perçinlediler güya ama bunlar sözlerinde durmadı ve süpriz bir atak yapmaya yeltendiler. ragnar da bir iki önlem ile güzelce doğradı hepsini.

    .devamlı hakkın rahmetine kavuşmak isteyen beyaz sakallı viking amca da öldü sonunda. din vurgusunu çok abarttılar aslında ya garip olmaya başladı. kültür farklılığı meselesi ve müzik olayına da ragnarın biraz ilgisi kaydı sanki ama çok da belli etmediler. bunların hiç müzik aleti falan yok mu gerçekten? nasıl yani? vardır da garip gelmiştir herhalde.

    .kahin bir erkek çocuk daha demiş ama ragnarın yokluğunda işleri çözen sevgili reis hatunu düşük yaptı, o da ölmese bari...

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com.tr/...