kayıt

yalnızlık nedir

  1. 2
    zordur, sevilir yalnız. kafa dinlemek değildir aslında, başka bir kişinin, etkinin ettirgen olarak yalnız bırakmasıdır seni yalnızlık. istediğin zaman yalnız kalabilirsin ama bunun adı yalnızlık olmaz. aşk gibi hani. seversin, siktiri yersin. bak artık yalnızsındır. ama evde yek başına tv izleyip çerezza yiyiyorsundur. yalnızlık olmaz o olamaz.

    bir süreçtir. kimisine göre geçiş dönemlerinin yaveri. "unutmak değil, alışmak sürecidir yalnızlık." alışırsın, artık birilerini alabilirsin hayatına. yalnız kalmazsın bırakılmazsın ki zaten. "yalnızlık sigaranın dumanını üflerken düşündüğün kadının adıdır." kitapların yazdığıyla da hiç alakası yoktur. ben baktım yokmuş. tadı da garip. kekremsi böyle. herkesin istediği arayıp bulamadığı, seninse kurtulamadığın akşamdan kalma mide ekşimesidir yalnızlık.

    unutmaya debelendikçe sürekli hatırlamaktır yalnızlık. her şeyin sonunda var bi' kere kabullenmek lazım onu. oturup objektif olmaya ve yalnızlık hakkında karalamak istedim ama yalnızlık bana gidip haftalık pazar alışverişimi yapmam gerektiğini hatırlattı. yalnız olmasam hani birisiyle gitsem o da olurdu. taşırım ben hani.

    son olarak yalnızlık,

    ömür boyu.