kayıt

eksi oy alınca zırlayan yazar modeli

  1. 2
    (bkz: der tiger von kreuzberg)

    alakasız entrylerde düzenli olarak eksi alan yazardır. mesela toni kroos, real madrid'e gitti diyorum, herifçioğlu basıyor eksiyi. transfer haberi veriyoruz eksi. bir aydır tematik kasıyorum. sözlükten bir yönetici, bu tematiğe konu olan futbolculardan tanınmış olanları sol tarafa aleni şekilde yazmamı rica etti, yazdık eksi. sözlüğe gram katkı vermeyen "yazar"lar bunların çoğu. bir şeyler yazanlar da ya am, göt, meme muhabbeti yapıyorlar ya da birtakım değerlere söven tipler.

    eksi butonu var. her daim olsun. ancak şahsım adına konuşayım, bu eksiler herhangi bir fikrin beğenilmemesinden, bazı değerlere hakaret ya da laf edilmesinden kaynaklanmıyor. benim son zamanlarda sıkıntım güncel transfer haberlerini paylaşmam nedeniyle sürekli eksi almam. başka yazarların da profillerine bakıyorum. öyle alakasız entrylerde eksi geliyor ki.

    bu eksilere laf etmek zırlamaksa evet zırlıyorum. ancak bunlar yazma şevkini kırıyor. eksi alacağımı bile bile neden yazayım ki. benim son günlerdeki ağırlıklı alanım futbol. ha bırakayım da furkan özçal, mersin idman yurdu'nun oyuncusu olarak görünsün sözlükte. paso am, göt, meme, sikiş muhabbeti yapılsın. yönetimi ciddi manada göreve çağırıyorum. gerekirse eksileyen adama neden eksilediği sorulsun anlamsız oylamalarda.