kayıt

netflix dizilerindeki eşcinselliğin bıktırması

  1. 10
    Dünyayı toz pembe gören insanları bıktırır. Yiaaa niye hep koyuyorsunuz tamam varlar ama neden hep var:/// Siz sanıyorsunuz ki herkes siz gibi, dünyada eşcinsellerin uğradığı hiçbir baskı yok her şey kusursuz. siz nasıl bir dünyada yaşadığınızın farkında değilsiniz bence, eşcinselliğin görünür hale gelmesi ve insanları bu durumun rahatsız etmemesi için daha çok böyle dizi film çekilmeli.
    Bu durumdan rahatsız oluyorsunuz çünkü homofobiksiniz. gözünüze batması da bundandır. Çok basit. Yani bu durum neden gözünüze batıyor hayatın her yerinde eşcinseller var, filmler ve diziler de hayattan kopuk değil. Alıştınız tabi siz tüm kadro heterolardan oluşan dizilere, garipsiyorsunuz. Her ne kadar homofobik değiliz deseler de büyük ihtimalle içten içe homofobiktirler. Lezbiyenlere ohhh yeah diyip gaylere öykkk diyen tayfadan da olmaları muhtemeldir.

    Anlamıyorum açıkçası umurumuzda değil "sizin cinsel yönelimizin" diyip durumdan rahatsızlık duymak da ayrı ironi. Unutmayın ki hetero olmak da bir cinsel yönelim. Heterolar çoğunluk diye "sizin cinsel yönelimizin" tabirini kullanmak da tamemen dışlayıcıdır.
    • Yazık kafana
    • Boş yapma
    • dmye gel
    • Kdkflglglglglglv
    • Aynı şey değil ki bence, film eleştirmek farklıdır, filmde siyahi oyuncu var diye eleştirmek farklıdır. Bana sorarsan insanlar hala eşcinsellik olayını benimsemedi, bu da doğal olarak filmlerde hala garipsemelerine neden oluyor ve bir süre sonra bıktırıyor onları, yiaa neden eşcinsel var demeye başlıyorlar halbuki eğer benimsemiş olsalar bu batmayacak gözlerine. Ha şöyle bir eleştiri getirilebilir, "ya bu eşcinsel çiftler duyguyu geçirmedi" bu bir eleştirilir ve kabul edilir ama bahsedilen eşcinsellik kavramı ve bıktırma olayı. Umarım anlatabildim.