kayıt

yonca evcimik

  1. 15
    Rezalet bı şarkı yapmış şarkıcı (bkz: ayıp şeyler)
    youtu.be/...
    Boyle şeyleri erkekler yapınca hani yine o kadar zorunuza gitmiyor ama bı kadından görünce çok üzücü oluyor. Yani sen kadınsın şiddet gören, tecavüze uğrayan yine sensin ama kalkıp "Açarsan mahremini içeri girer işte öyle" gibi iğrenç fikirlere sahip olabiliyor, yetmiyor bunu şarkı Yapıp yayınlayacak haddi kendinde buluyorsun, cok üzücü cidden.
    Taciz, tecavüz, şiddet çoğu kadının gerçeğiyken, çok büyük travmalara neden olurken bazı kendini bilmez kadınların bunları prim için kullanıp kadınlara ahlaksız demesi aşırı sinir bozucu aşırııı. Asıl ahlaksızlık kendisinin bu unsurlar üzerinden kadınlara laf atması. sözde kadına siddet için yaptığı şarkıda yine kadına laf atıyor. Mümkünse böyle insanlar bı şey yapmasın nolur kadını savunmasınlar.
    Bugün kalkıp kadını en basit şeylerden dolayı ahlaksızlıkla suçlayan ya da bu durumda olmamızın nedenini yine kadına yıkan bu şahsın zamanında TRTde yayınlanan kliplerine bi bakın derim.. yani diyeceğim o ki kendisi prim için her şeyi yapabilecek bı kadın ve böyle olduğunu öğrenmek beni bir miktar üzdü.