kayıt

komşusutokkenaçyatan

  1. 589
    bir süredir olgunlaşagelen bir düşünceyi bu başlık ve kutup sözlük tekelinde söyleyeyim, mesela anoktainoktagnokta, berlin, emekli ogrenci, ya da kafka, doctor gibi yazarların nick altlarının birazdan bahsedeceğim kıvamda girdilerle dolu olmasını kendi algım ölçütünde anlayabiliyorum. ama başlıktaki nicke sahip yazar için -hatta belki kendim için- ve gibilerinin nick altlarının niçin dönem dönem x yahut y yazarınca ''Bu sıla hasreti artık bitmelidir, bitsin istiyoruz'' kıvamında ya da ''onu en çok benim sevmem'' den hallice girdilerle bezendiğini, kendi adıma anlamlandıramıyorum. putuk için bile bir yere kadar -kendimi zorlayınca o da- bunu anlıyorum ama, dediğim gibi, you feel me.

    mesela söz gelimi 1-2 yazar -başlıktaki yazar tekelinde söylüyor olalım- x yazarını harbiden tanıyor, görüşmüş ve o yazarı fiziken, gerçek hali ile biliyor olsun ve böyle girdiler giriyor olsun. olsun ki o cümlelerin gerçek bir değeri olsun. peki ama kalan kısmı? o kalan kısımdaki yazarlar için, yazdıkları o minvalde girdilerin referans noktası nedir? gerçekten merak ediyorum bunu.
    • Böyle iyi şeyler yazan yazarlardan biri de benim. Birine iyi bir şey yazmak ve hakkında iyi şeyler hissetmek için illa görmeye gerek yok ki. Bazen anonim insanlar gerçek hayattaki insanlardan daha çok yardımci olabiliyor sana veya anonimliğin verdiği rahatlıkla daha iyi goy goy çevirebiliyorsun. Şahsi olarak üzerime alınmadım yazilanları ama olaya biraz da bizim gözümüzden bak istedim sevgiler :)
    • Teşekkür ederim chuckbass. Zaten bir x kişisi İcin niye öyle diyor falan demedim diyemem, cidden merak ettiğim bir durum bu 10 yıldır sözlüklerde yazsam da hala oturmamış şeyler oluyormuş. Haricen katlı konusunda Dediğine de katılıyorum
    • Nickaltımda bahsettiğiniz tarzda entry giren yazarların hemen hemen hepsiyle muhabbetim var ve sevdiğim yazarlar. Bunu sözlük içinde vıcık vıcık tarzda mi dile getirmemiz lazım ya da Kankacılık yapmıyor oluşum mu yazılanları anlamlandırmanıza engel oldu acaba. İlginç.
    • Teşekkür ederim mavi teşekkür ederim komşusu tokken aç yatan, anlamadığım Bi konuyu x yazarı tekelinde (vesile olması dolayısıyla) dile getirmiş oldugumu yazmış olmama rağmen 2. Kez söylem gerekiyor sanırım. :)