kayıt

Ciddi entry girdikten sonra napıyorum lan ben hissi

  1. 5
    Bu sözlükteki sözlüğü "ciddi entry girilmemesi herkesin boş beleş takılması gereken" yer olarak görenlerin ve işin kötüsü böyle bir yere çevirmeye çalışanların kafasına hayranım. Dikte kültürünü burada da yaşatıyorlar sağ olsunlar.

    Yahu size ne? Siz sürekli boş beleş içinde zeka ve bilgi kırıntısı barındırmayan girdiler giriyorsunuz diye neden bunu dikte ediyorsunuz?isteyen istediği gibi girer, laf bulma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz? Bir zamanlar daha çok bilgi entrysi girilsin diye tartışmalar döndü, ama bilgi entrysi girmeyenlere laf atılmadı en azından. Siz öyle bir sözlük istiyorsunuz diye kimse öyle davranacak değil. Cidden anlam veremiyorum bu nasıl bir hak görme.

    Kimse ciddi entry yazmayanlara laf etmiyor. Zaten günlük yaşamda kullandıkları 100 kelimenin dışında bi kelime kullandığın zaman afallayıp "burası sözlük, ciddi entry girme entel pislik" havasına bürünüyor bu dikteciler. Neden daha uzun ve ciddi içerikli entryler aşağılanıyor anlayabilmiş değilim. Hayır bilmişlik taslayan kimseyle de karşılaşmadım.

    Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Umarım bu gibi insanlarla sözlük dışında bir ortamda bulunmamız gerekmez çünkü orayı da istedikleri hale getirmeye çalışıp sizi buna zorlarlar. Hepsi alfa ne de olsa.

    Edit: burada sadece dikteciler hedef alınmıştır.
    • Yürrü be hoca...helal