kayıt

kutup sözlük yazarlarının başarıları

  1. 40
    Döneme moral motivasyon olarak kötü başlamıştım. Kendime bir ilgi odağı bulup kafayı dağıtmam lazımdı en mantıklı şey de derslere yoğunlaşmaktı. Kafamdaki tek plan ders çalışacağım dönemde iyi çalışıp tatilde de hakkıyla tatil yapmak gezmekti. Ders seçimini yaparken alttan dönemimden ve üstten toplam 13 ders aldım. Bokuma bitirirsin sen bu dönem okulu dediler. Yapamazsın diyen çok kişi vardı. Herkes üçün biri efsanesinden bahsediyordu. Bölümün bu dönemini akıl sağlığı sağlam şekilde bitiren insan yok sen bir de alttan üstten ders alıyorsun dediler. Dekan bizim bölümün başkanı eski hocamdı boşuna ortalamanı düşüreceksin derslerden kalıp dedi.
    Her neyse diyenler bir sürü şey dedi ama dün itibariyle 13 dersin 13ünü de verdim. Gerçekten çok yoruldum çok çalıştım ama değdi. Okul uzamadı. Benim kendime güvenim geldi. Kafamı da iyi dağıttım. Bir daha başaramazsın diyene verebileceğim güzel bir cevap oldu.
    Yazıyı yazmamın sebebi olan başarı ders yönünden değil. Kendime tekrar güvenmem benim için büyük başarı. Yapamayacağım galiba diyerek okulu bıraktığım günlerden bugünlere gelmek benim kendi içimde büyük bir başarı.