kayıt

intihar etmek

  1. 4
    bazı şeylerin çözümü gibi. tam bilemiyorum.

    son 4 gündür düşünüyorum. millet pazartesi günleri diyete, spora felan başlıyor ben ise intihar etmeyi planlıyorum. ilk ikisi evet yarram teşebbüs olarak kaldı. sonuçta ölmedim değil mi? o yüzden okumazsınız ya da yazmazsınız ama şekül şükül olsun diye bkz'ını vereyim;

    (bkz: intihara teşebbüs etmek)

    ilki planlanmamıştı bi bıçak basit bir çözüm gibi görünüyordu, değilmiş. denemeyin. ikincisi ise yüksek hızda giden (kaç bastı bilmiyorum ama) bir aracın önüne aniden atlamaktı. bu ilkine göre hiç ama hiç hesapta olmayan bir şeydi. tamamen spontane gelişti. maalesef bi sik olmadı. şaka yapmıyorum amk. burnum dahi kanamadı, diyeyim sen anla. yalnız aracın ön camı, çarpışmanın etkisiyle pert oldu. avradını siktimin dünyasında çekilecek bir kaç dert ve osbir daha varmış.

    neyse siz müslümanlar nasıl diyorsunuz, allah'ın hakkı üçtür, heh, sanırım öyle bir hal benimkisi. benimkisi demişken kavanoza koyup sergilenmesini vasiyetime yazacağım. rahmetli (!) eyi sikiciydi, desinler. belki rasputin değildik ama bizim de çok çükümüze baktılar be kardeş, derim. bilemiyorum, gidince göreceğiz.

    neyse şu an plan aşamasında. bi kaç olayın daha gelmesini bekliyorum başıma. başına...şinanayınaynay şinanayı nay nay nay şinanay.