kayıt

ayk

  1. 640
    Kendisinin akıl ve ruh sağlığını yerinde görmüyorum. Sözlüğün 2. Aerys'i oldu çıktı. Saçma kararlar, saçma düşüncelerle de bu kadar emek verdiği ortamı kendi elleriyle bitirdi. Bunların hepsini anlıyorum aslında. Fakat anlayamadığım bir nokta var. Bu arkadaşın hiç mi eşi, dostu, arkadaşı yok? Böyle saçmalıkları yaparken kimse çıkıp da "aga sen napıyosun?" demiyor mu??

    Sözde demokratik ve oy birliği ile her şeye karar veren moderasyon saçma dayatmalara hiç itiraz etmedi mi? Sanırım bir tek ack bir şeyler demiş. Daha öncekiler fikir ayrılığıydı bu seferki yol ayrılığı olmuş.

    İnsanların keyif almak için girdiği, yazdığı bir ortamda nerdeyse herkese saçma gelen bir dayatmayı savunacak kadar kibirli ve kendinden geçmiş adminin uzun girdiyi kalite sanmasının hiçbir arkadaşı tarafından eleştirilmemesi kabul edilir gibi değil. Derdini ve fikrini minimum kelime ile anlatmak asıl maharetken, insanları yazacak kaliteli başlıklara yönlendirip girdi sayısı çoğaltmak varken karakter sınırı koymak hangi çağın kafası insan gerçekten hayret ediyor.

    70 karakteri tamamlamak için bunları yazıyorum eheheh şeklindeki girdilerin kaliteyi yükselttiğine yürekten inanıyorsa kendisinden özür diliyorum, haklıymış.

    Umarım bir gün nitelik ve nicelik nedir bilen, aklı başında bir insan olursun. olamazsan da çok üzülme.. Sadece bir ömür sürecek.
    • Merhaba ben ayk

      Uzun ve kaliteli bir girdi olmuş. Teşekkürler :)