kayıt

selçuk inan

  1. 87
    son 5 yıldır kötü oynadığımız, kaybettiğimiz bütün maçların, şampiyon olamadığımız bütün sezonların sorumlusudur. çünkü ister ilk 11'de başlasın, ister yedekten girsin selçuk hep oynar. ben sneijder'in, drogba'nın bile kötü oynadığı zaman oyundan çıktığını gördüm ama selçuk'un maçı katlettiği halde oyundan çıktığını ya da 90 dakika kulübede oturduğunu görmedim. oyun içinde insiyatif almaz, aldığı topu yana ve geriye oynar, takım arkadaşları kendisine pas atacağı zaman rakibin arkasına saklanır, rakip futbolcu yanından salına salına geçer ayağını uzatmaya tenezzül etmez, frikik ve penaltılarla istatistik kasarak kötü oyununu kapatmaya çalışır, işine gelince ben galatasaraylıyım der işine gelmedi mi formayı çıkarıp atar. 2013'te sivas maçıyla jübilesini yaptığından beri selçuk budur işte ne eksik ne fazla.

    futbolcu artık takımına katkı veremiyorsa onunla vedalaşma zamanı geldi demektir. real madrid raul'ü, casillas'ı, guti'yi, liverpool gerrard'ı gönderdi. iniesta ve xavi kariyerlerini barcelona'da bitirmediler. lampard da chelsea'den gitti. ama biz altyapıdan yetişmeyen, kulübün efsanesi olmayan birisinden yıllardır kurtulamıyoruz. tabii kurtulamayız ahbap çavuş ilişkisiyle yönetilen bir kulüp varken nasıl kurtulalım ki. adam 2 sezon iyi oynadı diye bir kulübün anahtarını teslim etmediğimiz kaldı kendisine. o zaman volkan arslan'a da kaptanlığı verip yıllık 5 milyon euro'dan 10 senelik bir sözleşme yapsaydık ya. 2002-03 sezonunda efsane oynamıştı sonuçta.

    fatih terim maicon'un yerine ozan'a forma vermesi gibi zaman zaman oyuncu seçiminde liyakata dayalı bir anlayış benimsiyor. ama genele bakarsak evlatlarına torpil geçmeyi seven bir hoca. "ben olsam kötü de oynasa sabri'yi göndermezdim" diyen kendisiydi. hatta rezil oynadığı 2011-12 sezonundan sonra sabri'nin yeni lamborghiniler alabilmesi için sözleşmesini yeniletmişti. fener maçında hakeme saldırıp sezonun yarısını kaçırdıktan sonra göbek yapan engin baytar'ı da yeni sözleşmeyle ödüllendirmişti. 2011'deki o leş kadronun en iyisi culio'yu kendisi transfer etmedi diye gönderip servet, hakan balta gibi adamları milli takımdan evlatları diye takımda tutmuştu. yine tüm takım kamp yaparken 3 ay tatil yapan ve kulüp arayan, ancak galatasaray'ın verdiği parayı kimse vermeyince tıpış tıpış geri dönen aydın yılmaz'a yağlı bir kontrat yaptırıp, son dakikada şampiyonlar ligi kadrosuna yazarak erman kılıç'a büyük haksızlık etmişti. geçen senenin ilk yarısında sinan'a takıp feghouli'yi oynatmamıştı. bu sene de selçuk'a emekli ikramiyesini vererek evladına olan vazifesini yerine getirdi. evladını bu kadar çok seviyorsan maaşını da kendi cebinden öde o zaman. yıllarca kulübü soyup soğana çevirdi çünkü.
    • Aydin yilmaz'in bir yaz transfer donemi ayrilmak isteyip kontrat bulamayip donup milyonlara imza atmasini ds ekleyelim.