kayıt

taciz

  1. 2
    bazen taciz olmadan da olmuş gibi davrananları görebiliriz. örneğin; otobüs, metro gibi toplu ulaşım araçlarında sıkça gözlenir bu durum.
    ortalık zaten sıkış sıkıştır. hanım kızımız ise prenses kontenjanından yararlandığı için en ufak etkileşimi taciz sayar. zaten 10cm2 alan içinde bulunan iki kişinin birbirine temas etmemesini düşünmek saçmalıkken, bu kızımız işi abartır. bütün otobüs onun için sıkışmıştır ve yine sırf onun için herkes muhtemel sapıktır. dirseğiniz sırtına değse uff slk şy.s.s tribi atar.
    başka bir örnekte ise metroda karşılıklı koltuklarda oturan er kişimiz etrafa bakar. affedersiniz göt kadar alan olduğu için muhtemel olarak ileri doğru bakmaktadır. tesadüftür ki yine karşısına hanım bir kızımız oturmuştur. bu hatunumsu kişilik diğeri gibi etrafı potansiyel tacizci olarak görmektedir. halbuki adamın bakacak başka yeri yoktur. ya o tarafa bakacaktır ya da yol boyunca kendi çükü ile bakışarak gidecektir.

    işte bu tarz durumlarda bahsi geçen şahısların derhal gaz odalarına gönderilmesi ve ergenler için sabun haline getirilmesi gerekmektedir.