kayıt

oyun bilgisayarı alacaklara tavsiyeler

  1. 5
    Üstteki bir entry hariç hepsine tek tek cevap verecektim ama acayip üşendim.

    Bu tarz başlıklarda kişinin nasıl bir oyuncu olduğu, nelerden hoşlandığı önemli olsa da genel tavsiyeler listesi yazayım.

    Öncelikle evde oynama imkânınız bolsa ve şehir dışına vs çok gitmiyorsaniz laptop tercih etmeyin. Aynı performansa daha çok para verirsiniz. Gidip LoL falan oynayacaksanız oyun bilgisayarları almayın zaten. O kadar performans ihtiyacınız olmaz.

    Ruh hastası gibi her şeyi ultra settingsde 4k 144fps oynayacam, rtx açıp ortalığın amına koyacam demeyin. Makul özelliklerde 1060-1070 gibi ekran kartları, ya da AMD muadilleri(daha ucuz) alın. İşlemciye abanmayin oyun performansını verdiğiniz fiyat farkı kadar etkilemez. Ortalama bir sistem sizi 3-4 yıl götürür. Her oyunu en en üstte oynamayıverin.

    En önemlisi, güzel bir monitör alın. Hayvan gibi sistemi kurup mal ekranda oynamayın. Mümkünse ips olsun, hdr olsun. Film izlerken de acayip fark eder, diğer kullanımlarda da gözünüzü yormaz. Kağıda bakıyor gibi olursunuz.

    Eğer çok vakit ayiriyorsaniz ve ayıracak bütçeniz varsa biraz daha üst bir sistem yapıp grafik tadı çıkarabilirsiniz tabi ki.

    Ben çok seyahat ediyorum yolda oynarım derseniz monster laptop tavsiye ederim. Performansları güzel.

    Eğer ben casual oyuncuyum crack,ayar,FPS uğraşamam diyorsanız konsol(tercihen ps4) alın.

    Gidin doya doya oynayın. Milletin dediklerine bakmayın. Oyun oynamak da film izlemek, kitap okumak gibi bir hobi. Tabi Bokunu da çıkarmayın.