kayıt

Yaprak'ın Hoşlandığı adamlar listesi

  1. 91
    ben çirkin bir kadınım. cildim çok hasarlı, sivilceliyim, gözlüklüyüm. daha yeni kilo verdik, dış görünüşümde dikkat çekecek tek şey uzun bacaklarım. ki uzun dediğim bacak 166 boylu bir kadının bacağı, bana uzun geliyor sadece. ki bahsedeceğim adam 190, pantolonu kadarım. neyse efendim, izmir kızı olunca aşk meşk meseleniz oluyor kendinizce. yani ben öyle sanıyordum. 24 yaşındayım, bir sefer hariç hep ilk adımı attım. olumsuz yanıt da aldım, efendi gibi yoluma baktım. ben elmayı seviyorum diye onun da beni sevecek hali yok ya. hayat benim için hızlı çarpan kalpten daha anlamlıydı.
    ta ki ona kadar. o benim bozkıra gelme sebebim, hatta hayata gelme sebebim olabilirdi. ben her şeyin bir sebebi olduğuna inanırım. demek ki ben senelerce ne yaşadıysam bu adama rastlamak içindi. biliyor musunuz, uzun boylu olduğunu arkadaşlarım söyledi. topuklu bir kadın olduğumdan mı, ona bakarken içine baktığımdan mı bilmem, fark etmemişim. daha önce şaşı birinden hoşlandım, omzuma gelen birinden de hoşlandım, ben dış görünüşe önem vermem. hatta sallamam. bilirsiniz, şişman ve özgüvenli kadınlar genelde askerden yeni dönmüş gibi olur, ben de seriyi bozmadım. otobüste gördüğüm on adamdan on birini yakışıklı buldum. sevgilim varken bile denk geldiğim insanlara "aa ne yakışıklı, ne güzel" dedim. yanlış anlaşılma olmasın, bu aldatma sadece lafla gözle ve kendi içimde. bu adama rastladığımdaysa, benle konuşmaya çalışan insanlara bile gereği kadar konuştum, ruhum önüne baktı. kimseye yan gözle bakmadım, zaten ondan başka yüz görmedim.
    24 yaşındayım. ömrümde tek bir adamı böyle sevdim. o benim bozkırıma izmir oldu...
    o türk ben değilim. o sağ ben solum. o doğru ben yanlışım. o beyefendi, ben serseriyim. o muhteşem, ben berbatım. o kazanmış, ben kaybetmişim. ondan bana yar olmaz. benim ağzım yüzüm bozuk, ben pervasızım, ben arsızım, ben umursamazım... ben ben ben.
    ben aşka inanmazdım. ben ilk lise vurgunumda "aşk yok, o var" demiştim bir adamla ilgili. şimdi "aşk var, o yok"
    kendisi ona "beyaz" hissettiren bir kadını seviyor. ben kendim beyaz hissetmedim ki, ona nasıl beyaz hissettireyim; kızamadım ona. kirliyim ki oğlum ben.