kayıt

stalk yapmak isteyen yallah instagram'a

  1. 1
    "merhaba kutup sözlük yazarları.

    yazarların profillerine gözetleme bildirimi gitmesin diye stalk yapmak amacıyla sözlüğe giriş yapmayan bir kısım kendini kurnaz zanneden kişilerin olduğunu tespit ettik ve kendilerine güldük. güldükten sonra durumu coder adminimiz albino cassius x 'e ilettik. kendisinin çalışmaları sonucunda bu işlemi yapanların önüne geçildi ve yazar profilleri dışarıya kapatılmış hale getirildi. bu geceden itibaren bir yazarın profilini sadece sözlükte online olanlar görebilecektir.

    ayrıca bu çılgın projenin fikir babası atthenirvanawithnirvana 'ya teşekkür ederiz.

    keyifli sözlükler"

    şeklinde bir duyuruyla hayatımıza giren kara lekedir. yahu bana ne milletin instagramından. biz sözlükteki yazdıklarıyla ilgileniyorduk insanların çünkü bu nicklerin altında bir fikir var ve nicke kurşun işlemez. yani sözlük diyosun ki, yazarların ne düşündüklerini siktiret, memelere bak. bunu mu diyorsun? zaten profiline bir kere girdiğim ikinciyi istiyor. beni nasıl bir durumda bıraktığınızı görüyor musunuz?

    şaka şaka, profillere genellikle yanlışlıkla giriyorum. hem o kadar umursamaz hem o kadar teknoloji özürlüyüm. velhasıl kelam pek çok yazarı üzecek bir uygulamanın sloganı olma niteliği temsil eden başlıktır, güldürmüştür