kayıt

eski sevgili

  1. 12
    bende bunlardan bol. gerçi eski sevgili adı altında olmayan ama sevgili gibi takıldığım insanları da sayarsak baya bol. ve hiçbiri hakkımda kötü bir şey demez. hala da çoğuyla konuşur görüşür eğlenirim. ben de mesela haklarında pek kötü şeyler demem. arada söverim falan ama onlar böyle dalga geçme amaçlıdır. hatta ortak arkadaşlarımız bir kısmına şey der kkh seni seviyor mu nefret ediyor mu anlamıyorum der. onlar da öyledir ya o der geçer bilirler çünkü. hepsine dair çok güzel çok kötü anılarım var. bi de ben sürekli çok iyi anlaştığım insanlarla sevgili olduğum için doğal olarak ilişki saçma sebeplerden bitiyor öyle önemli şeyler olmuyor. bi de amk tınlayamıyorum ya herif beni aldatmış mı arkamdan iş mi çevirmiş pek sikimde olmuyor. önemli olan muhabbet edebilmek benim için. mesela bi tanesi var. deli severim kendisini sinemacı falan hayatımın erkeği idi resmen. ama öyle abartılı bi hayatımın erkeği durumu değil. çok iyi anlaşıyoduk sinema müzik saatlerce konuşurduk bir gün sevgili olduk yürümedi falan sonra normal devam ettik sevgiliyken o kadar sıkıldım ki ondan. o da benden. ama baktık ki arkadaşken daha iyiyiz. yine sinemadan müziğe deliler gibi saatlerce konuşuyoruz. ben de zorlamadım hiç ne gerek var dedim. ama hala boyunun 1.90 olmasından kaynaklı beni öpmek için kaldırıma çıkarmasını hatırlar mutlu olurum.
    daha nice güzel anı var böyle. belli bi yerden sonra eski sevgililere sövmeyi bırakıyorsun zaten arkadaşlık muhabbet edebilmek keyifli vakit geçirmek daha önemli oluyor.

    burdan benim ben olmamı sağlayan ve beni köreltmek yerine daha da geliştiren tüm eski sevgililerime sevgi ve saygılarımı gönderir öperim.

    tanım da yapayım durun.
    eski sevgili bazen dünyanın en güzel şeyi bazense nefret edilen bi varlıktır.