kayıt

22 ekim 2018 cleveland cavaliers atlanta hawks maçı

  1. 3
    ilk yarısı 64 - 60 atlanta biten maçtır.
    bir tarafta elindeki mevcut kadro ile devam etmeye çalışan bir takım (cleveland) diğer tarafta bir iki yıl sonrası için takım kurmaya çalışan bir takım (atlanta)ı bir araya getiren maç.
    ilk yarı itibari ile clevelandda o yıllardır devam eden çok kötü savunma yapma olayının devam ettiğine şahit oluyoruz. cleveland'ın bu maçta tutunmasının sebebi ribaund üstünlüğü. bunda da kevin love'ın olayı var. love olması ölü bir takım cleveland. playoff'a girme ihtimali %40 falan.
    atlanta dediğim gibi ilerki dönemlere hazırlık yapıyor. iddası yok rahat bir oyun oynuyor. kaybetmek çok önemli değil şu an atlanta için.
    gelelim ilk yarıya ; atlanta bu maçta dışarıdan çok iyi atıyor. 20/10 gibi fantastik bir üçlük oranı yakaladılar. zaten ilk periyottaki o 14 sayılık farkı azaltıp oyunda kalmalarının sebebi bu ve dandik cleveland savunması.
    ve trae young gibi ileride güzel işler yapabilecek bir oyuncu draft etme başarısı göstermeleri. ilk yarıda 21 sayı atarak delirtme şov yaptı.
    cleveland da kevin love çatır çatır oynuyor. clarkson'un benchten 11 sayılık katkısı farkı açmasında önemli bir etkendi ilk periyotta.
    dışarıdan iyi başlamadı ilk yarıda cleveland. bakalım maç sonu yüzde seksen atlanta alır gibi düşünüyorum.

    edit: aynen dediğim gibi devam edip , 133-111 atlanta lehine bitmiştir. love'ın oyundan düşmesiyle pota altının bitmesi takımın moral olarak çökmesiyle koridor olan savunma atlanta oyuncuları için hobi gibi oldu ve cleveland tanking yapan atlantaya boğun eğdi.
    atlantanın yüzde kırk yedi üçlük ile oynaması da tolkien fantastikliğine ulaştı. cleveland bu savunma ile ilk onda onuncu olur.