kayıt

18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı

  1. 24
    ilk yarının son 20 dakikası hariç çok güzel oynayıp hak ederek kazandığımız maç. ilk 20 dakika sezonun en güzel hücum organizasyonunu yaptık diyebilirim. golden sonra geri çekilme reaksiyonu gösterdik ve lokomotiv moskova iyi hücum etti ama golü bulamadı. ilk yarıyı gol yemeden kapatmamız şans oldu.

    ikinci yarıda kusursuza yakın oynadık. sadece belhanda çok kötüydü ve şaşırtmadı. emre bir türlü kendini veremedi. kırmızı kart harici ndiaye'nin performansı müthişti. oynadığı top zevk verdi resmen. linnes tercihini hoca daha önce de birkaç önemli maçta yaptığı için şaşırmadım. tabi mariano'nun hücum aktivitesi tartışılmaz ama linnes tercihi yanlış olmadı. kokocu donk stoperde sırıtmadı. fernando her zamanki verimli performansını gösterdi. eren lig maçlarına göre çok daha istekli oynadı ve bu sezon ilk defa bu kadar faydalı oynadığını gördüm. rodrigues performansı alkışlanacak düzeydeydi.

    şampiyonlar ligi gibi bir seviyede minimum hata yapmalısın ve her takımı çok ciddiye almalısın. nitekim bu kupaya kolay katılınmıyor. fatih hoca bunu iyi aktarmış. çok iyi bir galibiyet aldık. hocayı ve oyuncuları tebrik etmek lazım.