kayıt

kutup itiraf

  1. 9237
    aşırı sıkıcı ve bunalımlı geçen 3 ayı güzel bir tatille atlatmayı denedim. bunun sonrasında ise okulumun şehrine geçtim. Buraya kadar her şey güzel giderken döndüğümde 3 aydır elektriklerin kesik olduğunu ve dolabımda etler, çökelek gibi şeylerin kaldığını hatırladım. malumunuz bunun sonucunda pislik bir temizleme sürecinden geçmem, öldürdüğüm gregor samsa varyasyonları keyfimi iyice kaçırdı. bu süreç bitince ilk işim bilgisayarımı açıp huzurla dizimi izlemek olacak iken kaybettiğim bir yakınımın fotoğrafını masaüstünde buldum. azıcık hüzünlendim. bir idare etmem gereken paradan büyük bir hata ile alkol için kendime fon açtım. bu biraz daha sabahında beni mahvetti. bahsi geçen sabahın akşamına vardığımızda eski sevgilimin yaptığı pislikleri öğrenmemden tutun gelen misafirleri istemeye istemeye ağırlama süreci beni mahvetti. kısacası mahvoldum dostlar, mahvoldum sevgililer, mahvoldum arkadaşlar. anam ağladı anam.

    şimdi okumaya tenezzül eden diyecek "ulan götelek bunun mahvolmakla ne alakası var olmuş bitmiş."
    bunu benim yüzüme söyleyemeyecek. söylediği takdirde vereceğim cevabın afedersiniz "sana ne amkumun salağı" olacağını bilecek.

    velhasıl ben mahvoldum. şimdilerde tek istediğim insanları obje olarak görme özelliğimin kaybolması ile mutlu olmaya başlamak. daha sonrasında hayatıma eninde sonunda gerçek bir insan katabilmek. bu bir sevgili veya dost. insan katabilmek. yoksa bu süreç 24 yaşımda beni hamam böceği ölümü gibi ezdirtecek. söyleyeceklerim bu kadar.

    beni seven herkesi seviyorum. bazen ise sevemiyorum. hoş kalınız.