kayıt

mustafa kemal atatürk

  1. 362
    türkiye cumhuriyetinin kurucusudur. öyle basit bir kurucu değil bunu benimseyerek içten yapan kurucudur. korkmadan, halkına güvenerek geleceği inşa eden kurucudur, liderdir.

    atatürkü anlamak zordur. heleki ümmetçi anlayışla haraket edenlerin anlama olasılığı yoktur bile. bakın atatürk harmanlaşmış milleti ileri görüşlülüğü ve çağdaş metodik yaklaşımıyla yeniden doğurttu ve kendine getirdi. tabiki bunu tek başına yapmadı ama amacı gerçekten türk milletinin çağdaşlaşması ve ışığa doğru yürümesiydi.

    savaşlardaki üstün başarısı, ileri görüşlülüğü, umutlu ve birleştirici olması nedeniyledir ve onu türklerin atası yapmıştır.

    ümmetçilerin, din feryadına bürününlerin asıl amacını asla anlayamayacağı gerçek bir dünya lideridir. krallara ve kraliçelere diz çöktürmüştür. kendini geliştirmişir. kitaplar okumuştur, yazmıştır ve üretmiştir. en önemlisi her zaman planları olmuş öncede önlemini almıştır.

    atatürkü sevin ya da sevmeyin kimseyi ırgalamaz. ama onun kurduğu cumhuriyette, onun getirdiği yeniliklerle onu yok sayıyorsanız bu sizin vicdansızlığınız ve nankörlüğünüzdür. allah sizi asla ıslah etmez zaten.

    siyonizmin planlarını da 50 yıl geri atmıştır. din adamlarını astı diye feryat edenler onlar din adamı değil siyonizmin köpekleri idi. buda ek bilgi olsun.