kayıt

10 ağustos 2018 ankaragücü galatasaray maçı

  1. 10
    iki takım da hazır bir görüntü çizmedi.
    daha beynin istediğini ayaklar yapamıyor vücut dönmüyor.(nagatomo hariç ilk yarida ki düşüp kalkması hala aklımda. bu adamın iş etiğine hayran olmamak elde değil.)
    ankaragücü iyi bir kadro kurmuş gibi gözüküyor,bu yüzden ilk haftalar daha kolay bir rakip yerine ankaragücü ile karşılaşıp bir şekilde de olsa kazanmak daha iyi oldu. ankaragücü lig ilerledikçe bir çok takıma kendi evinde çelme takabilir.
    mariano yine çok iyiydi. ligdeki tartışmasız en iyi sağ bek. garry bu sezon da istekli, ben yatabilir diyordum. onyekuru şaşırtıcı şekilde olgun oynuyor düzgün paslar veriyor ama fiziğini geliştirmesi gerek bruma'nın ilk geldiği hali gibi kollar çöp.
    sinan ilk 11 oyuncusu olmuyor nedense olamıyor, bırakın 70'ten sonra girsin yapsın işini çıksın.
    eren dünya kupasında fazla giroud izlemiş biraz azaltsın. orta saha ve defans ikilimiz arasındaki uyum gülünç derecede kötü. aptal aptal adam kaçırmalar ama fatih terim düzeltir. yoksa yine şampiyonlar liginde dört dörtlük oluruz.
    favori maçlarımdan biri olmayacağı kesin ama daha ilk maçtan yine deplasman sorunumuz var diye karaları bağlamamak lazım. zemin nasıl bu kadar berbat aklım mantığım almıyor yıl olmuş 2018 daha ilk maç nasıl yetişmez.
    kendimce maçı yorumlamaya çalıştım eyyorlamam bu kadar.
    entryi göndermeden eren bir tane yazdı ama golü belhanda'ya yazsınlar ses etmez çok akıllı bir pas attı.