kayıt

Yaprak'ın Hoşlandığı adamlar listesi

  1. 1
    Sonradan düşününce yas günü olacağı belli. Çünkü dolabımda kıyafet kalmadığından sadece cenazelerde giydiğim siyah pantolonu giymiştim. Çok ölüm görünce, böyle şeylere önem veriyorsunuz, neyse. Siyah bir cem yılmaz tişört üstümde. Siyah ama karakteristik bir hırka. Deri ceketim yok herhalde sırtımda, doğru vakit yaz. Yine de şu deli fişek Eskişehir'in işi belli olmaz.
    Okuldayım, standart etrafı kolaçan etme halleri. Rutinimdir, herkesin nerde olduğunu bilmem gerek. Yine böyle kafam bozukken gördüm onu. Bizim yeni bir eleman var, o sandım önce. Etrafına yabancı yabancı bakınmasından o olmadığını anladım. Bi sıkıntısı var belli, ileride de hiç hoşlanmadığım bi kaç dönemdaşım. Kızların yanına gidip bir şeyler soracak gibiydi. Ayaklarım benden önce kararını verdi. Sonradan ayaklarıma yetişen beynim 'kızım bak, başına iş alacaksın, ne gereği var' dedi alelacele. Yanına gidip 'merhaba' demiştim bile. 'bölümde yeni gibisin, seni görmedim' falan filanla başladı ilk konuşma. AutoCAD kullanmayı bilen birine ihtiyacı varmış, yarım günümü onla harcadım; bir sonuca ulaşamayarak. Sonrasında bir gün benle kahve içmek istediğini söyledi.
    Bir sene sonra bahsettiğim ve bahsetmediğim olaylar öyle bir gelişti ki. Artık bir sözlük mezesi etmekte beis görmüyorum kendisini.

    İnsan aydınlanıyor. "Yahu" diyor "bak ne temiz duygular ne hale gelebiliyor. Acaba yaptım mı daha önce bende böyle şeyler ya? Birinin bana hissettiği duygularla alay ettim mi?"

    Neyse bu listeye kara bir maddeden giriş yaptım, daha eğlenceli olanlarını da yazacağım