kayıt

Hdp’ye oy veren insan

  1. 14
    Şurada var ya terörist diyenlerin birçoğu tamamen bilincini yitirmiş kişiler. Önlerine bok sunulsa bak bu iyidir dense sorgusuz kabul edecek tipler büyük ihtimal. Koyun gibi, biri atlayınca diğeri de atlıyor.

    Velev ki hdp terörist... Terörist demek ile neyi çözüme kavuşturdunuz? Terörist olmaları bir öneri mi, ne yani diyalektik mi kurdunuz terörizm ile alakalı? O terörist, öbürü ermeni, öteki alevi... İdeoloji içerisinde boğulmuş, ideolojiyi adeta bir din gibi kullanan ve yobazlık peşinde olanlar gelmiş o terörist bu bilmem kim diyor.

    Velev ki hdp terörist... Nasıl çözeceksiniz sorunu? Silahla mı? O halde siz de teröristsiniz, kendinizi kandırmayın. Yani teröristin yaptığını devlet yapınca doğru iş olmuyor yine biz ona genel olarak devlet terörü diyoruz.
    Zaten terörizm ile alakalı tek kelime bir şey okumadığınız da belli. Terör sadece silahla olmuyor artık günümüzde. Birçok farklı yöntemi var.
    Velev ki hdp terörist... Söyleyin bakalım nasıl çözeceksiniz sorunu? Hdp'nin söylediği tek bir şey var. Bu sıradan bir terör hareketi değil. Dünyada birçok silahlı örgüt vardır ve hepsinin belli ilkeleri ve amaçları vardır. Hepsinin kendi kültürel altyapısı vardır. Birçok farklı etken vardır yani bir grubun eline silah alıp dağa çıkmasının. Dolayısıyla hdp diyor ki "biz silahı, ölümü yüceltmiyoruz ve bunu istemiyoruz sadece devlet tarafından anlaşılmak isteniyoruz". Ve bu Hdp'nin sadece bir yönü. Hdp herkesin partisidir.

    Hdp'ye terörist denilenerek hiçbir şey çözülmez, çözülmüyor da zaten. Bu sorun öyle adamlar dağa çıkmış öldürelim gibi bir sorun değil. Bu grup ışid değil. Bu grup senin ülkende yaşayan, senin vatandaşın olan insanlar. Ve bunlar senden yardım talep ediyor. Silahlanınca da niye silahlandı arkadaş...
    Terör doğrudur veya güzeldir demiyorum. Soruna gözlerinizi açın diyorum. Ya hdp'yi alırsın karşına anlaşırsın ya da bu sorun çözülmez, bu kadar basit. Bunu ben söylemiyorum zira görünen köy kılavuz istemez. Sıkıldık 40 yıllık düşmanca yaklaşan devlet politikasından ve siyasete alet edilip oy devşirilmesinden.
    Not: bakuninspor