kayıt

mustafa kemal atatürk

  1. 345
    Kutup sözlük'te "hassas noktamız" denilerek her fırsatta değişik yerlere çekilen bir değer. Bana göre Müslümanlar için de, sosyalistler için de önemli yere sahiptir.

    Türkiye'de Atatürk'ü sevmeyen insan zaten en fazla %5-10 arasındadır. Sözlükte Belki 1 Belki 2 kişi ancak çıkar.

    Ama nedense hep bir "en çok ben seviyorum" yarışı var. Babamdan çok seviyorum, babamdan çok faydası dokundu diyen kişi yalan söylüyor. Bu kadar basit.

    Dandik bir hava durumunu tahlil edecek yönetici kitlen yok, cumhurbaşkanı üniversite mezunu değil, neredeyse tüm kurumlar Tek elden yönetiliyor, seçim öncesi şehit annesine törenle ev anahtarı veriliyor, muhtemelen çok yakın bir zamanda emeklilerin maaşı odenemeyecek Vs Vs. Ülkenin durumu bu. Ama hala yalan okuyoruz, Hala eldekileri tüketiyoruz.

    Nasıl iyi mi böyle?
    • (bkz: görgü)
    • Ay vallahi okurken hayret ettim. Siz benim babamın bana faydasını nereden biliyorsunuz da benim yazımı bu açıdan eleştirebiliyorsunuz? İşte bu yüzden sizin haddinize değil demiştim hala hadsizlik yapmaya devam ediyorsunuz. Yahu isteyen istediği gibi sever en çok ben severim diyen bir entry görmedim sizinle aynı sözlükte mi yazıyoruz acaba. Beyin kıvrımlarınız işlevini yitirmiş galiba. Atatürk sevgimizle ülkenin bugün bulunduğu halin ne alakası var.. Lütfen siz uzun cümleler kurmayın. Cümleleriniz birbiri ile alakasız ve komik duruyor.
    • gerçeklerden mi ??
      bahsedelim...

      görgüsüzsün.

      insanların ne yaşadıklarını bilmeden belaltı vuruyorsun.
      rezillik dizboyu.
      ama kuyruğun dimdik.

      içi boş başak misali.
    • Anne ve baba olmak biyolojik olarak size gen aktarımı yapmaktan çok öte bir olgudur. Bu yüzden her çocuğu olan ana, baba olamıyor. Ve bu yüzden biyolojik olarak tek bir evladı olmamasına karşı atatürk'ün milyonlarca evladı var.

      Şimdiye kadar hakaret içeren bir cümle kurmadım ama şu an kuruyorum keşke babaniz da size gen aktarımı yapana kadar kondom kullansaydı oksijen israfından başka bir şey değilsiniz.
    • Olmayan beyin kıvrımlarınızla mutluluklar frante! Siz kaile alınıp açıklama yapılamaması gerek bir canlısınız hata etmişim kendimden özür diliyorum.