kayıt

babalar günü

  1. 50
    Babam olmadığı için kutlayacağım tek bir kişi var 137 yaşında yüzünü hiç görmediğim yıllar önce bana, bize babalık yapan mustafa kemal atatürk'ün babalar gününü en içten dileklerimle kutlar bana babamın yapmadığı babalığı yaptığı için onun beni hiç düşünmediği kadar düşündüğü için minnettar olduğumu ve hep öyle kalacağımı belirtmek isterim.
    • Sevgili frante benim düşüncelerime özellikle kimseyi gram ilgilendirmeyen düşüncelerime karşı çıkmak kimsenin haddine değil! O yüzden gereksiz muhalefet yaratmayalım durduk yere can sıkmayalım olur mu?

      Keyifli sözlükler dilerim.
    • Tahammülsüz? Elimdeki güç?

      Ben verdiğim cevaba bakınca bunları görmüyorum. Benim neyi nasıl yapmam gerektiğini size sormak zorunda olmadığımı dile getiriyorum ayrıca yazmış olduğum yazı benim düşüncelerim bu sizi ilgilendirmez siz başka düşünebilirsiniz diyorum.

      Ben sizin için üzüldüm. Hiç olağan bir davranış ve düşünceye sahip değilsiniz. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ne diyeyim.
    • Olsun ben sizin için güzel düşüncelere sahip olduğunuz günler diliyorum.
    • sevgili nusantara vaktini daha iyi şeylere harcayabilirsin bence..

      frante'ye laf anlatılmaz ki ??
      bırak oynasın çocuk...
    • atatürk, kaliteli bir yaşam tarzıdır. götünü koyduğun yerin sağlam olmasını sağlayan, onu eleştirirken bile çirkinleşebilmene müsaade edecek özgür bir ortam sağlayan bir tarzdır.
      o yüzden gösteriş olarak değil de, hasret gidermek olarak adlandırılması gerekir.
      başçavuşun eşşeğinden bahsedilmiyor sonuçta, nefes aldığın ülkenin kurucusundan bahsediliyor. atatürk şahsi kavgalara karıştırılacak bir insan değil. gidin mevcut düzendekileri karıştırın.
    • klişe sözlere bağlamayacaksın değil mi? atatürk'ün getirilerinden bahsediyorum ben, şu anki düzenden değil.
    • bilmem kaç satırlık yazdığım şeyden cımbızla özgürlük kısmını alıp da konuyu buralara getirmen, boşluğun getiriden değil senden kaynaklandığını gösterir.
      yetişemeyeceksen koşmayacaksın. ben teşekkür ederim.
    • konu, atatürk'ten bahsedilmesinin senin için şov anlam ifade etmesi idi, ben de atatürk'ün bir gösteriş ürünü olamayacağını, kurucusu olduğu ülkenin, senin gösteriş demene müsaade edecek özgürlüğü tanımasından bahsettim.
      üste çıkmak için çarpıtıp, siyasete daldığın mevzuyu ne zaman istersen başka bir başlık altında ya da yerde konuşabiliriz, lakin buradaki konumuz bu değil. şüphelerini alakalı başlıklara sakla.
    • kendini öne çıkarmak için çanakkale'den bahsederken ığdır'a atlıyorsun güzel kardeşim.
      tartışma adabını da mı biz gösterelim? konuyu saptırmak seni haklı çıkarmaz, aksine fikirlerin yetmediği için kaçtığını düşündürür. daha da yazacak bir şeyim yok, çünkü bunu da 80 darbesine bağlaman an meselesi.
      iyi sözlükler.