kayıt

mustafa kemal atatürk

  1. 342
    #1435924 bunun üzerine;

    Soyadının kendisine zorla verildiğini değil, yapılan oylama sonucu verildiğini bilmeyecek kadar okumamış olmanız, bizim sorunumuz değil.

    Kanunların başka devletlerden alınıp kullanılması, kişinin özgün olmamasından değil, çağın gereğine en uygun anayasa kullanma zorunluluğundandır.

    Özgün fikri olmadığını düşünülen kişinin savaş ortasında durup dururken yeni taktik icat etmesini bilmemeniz de bizim sorunumuz değil. Tekalifi milliye emirlerinin gökten inmemiş olduğunu bilmemeniz de bizim sorunumuz değil.

    Mustafa kemal atatürk'ün derdi aslında yabancılardan bir şeyler alınıp alınmaması söz konusu olduğunda, bunu nasıl millileştireceğiz düşüncesi etrafındadır.

    Yazdığınız kitapları ana dilinde yazmamanız, lisansüstü eğitiminizi yurt dışında yapmanız da bizi ilgilendirmiyor bu arada.

    Öneri olarak da şunları bırakıyorum ki Halaskargazi hakkında bilgiler edinebilesiniz:

    (bkz: nutuk)

    (bkz: gazi mustafa kemal atatürk); ilber ortaylı yazmıştır.

    (bkz: bozkurt) ; h.c. Armstrong tarafından yazılmıştır.

    Ha bi de, özgünlük tam olarak şurada: sizin yurt dışına çıkıp hava atmanız için eğitim sisteminde köklü değişikliğe gitmek, anayasa ile bunu güvence altına almak, şeri sistem üzerine küt diye laikliği entegre etmeye çalışmak.

    Babanızın oğlu değil mustafa kemal, rastgele konuşurken, dikkat edin dilinizi yakmasın.
    • yazan kişi silmiş o girdiyi.
    • daha güzel anlatılamazdı. sen nasıl bir kralsın ya.
    • aynen silmiş, yazışıyorduk yorumlarda halbuki. en son bana futboldan konuşmamı falan önermişti. kafası baya bir güzel arkadaşımız, güle güle kullansın. ben teşekkür ederim asıl sana.