kayıt

29 nisan 2018 galatasaray beşiktaş maçı

  1. 13
    Maçın en kritik eşleşmesi Quaresma ve Nagatomo eşleşmesi olacak. Şayet Nagatomo Şaklaban'ı Visca'yı pasifize ettiği gibi pasifize edebilirse Galatasaray büyük avantaj sağlar. Quaresma Nagatomo'yu alt ederse Beşiktaş büyük avantaj sağlar.
    Şayet beşiktaş Maicon ile Mariano'nun arasına atacağı toplarla Babel'i buluşturursa Galatasaray'ı sıkıntıya sokabilir. Galatasaray da Tosic ile Adriano'nun arasına Feghouli'yi veya Rodrigues'i sarkıtabilirse Beşiktaş sıkıntıya girer.

    Galatasaray orta sahası Donk-Fernando-Belhanda'dan müteşekkil olursa daha dirençli olur fakat üreticilik konusunda zaafiyet gösterir. Fernando-Selçuk-Belhanda üçlüsü ise daha üretken fakat dirençsiz kalır.

    Beşiktaş orta sahası Atiba-Medel-Talisca'dan oluşursa top tekniği yüksek fakat direnci düşük bir hüviyette olur. Tolgay-Medel-Talisca üçlüsü ise daha mücadeleci fakat hataya daha meyilli olur.
    (son Beşiktaş-Başak maçını izleyenler ne demek istediğimi anlar) Bilhassa topla gereksiz polemiğe giren Tolgay önde pres yerse Beşiktaş savunması çok zor durumda kalır.

    Temennim o ki güzel futbol olsun ve Galatasaray kazansın.