kayıt

kutup itiraf

  1. 8362
    Mesaj atıyorum böyle ara ara cevap veriyor bir saatte bir gibisinden sonra diyorum ki heralde konuşmak istemiyor yazmayayım. yazmıyorum bir süre ben mesaj atmayınca kendi yazıyor. ben sonra hiçbir şey anlamıyorum konuşmak istemiyor mu istiyor mu diye. Böyle böyle dengesiz yapıyorsunuz beni.
    • Kendini naza çekiyor ama senden de ayrılmak istemiyor değişik taktik hahah:)
    • Bence bunu kişiye göre değerlerdir yani arkadaşınsa belli ki aklı karışık bazı sorunları var. Yok eğer ilgi duyduğun biriyse o zaman ne yapılır bende bilemiyorum. Belki biraz geri çekilmen doğru olabilir. Benzer durumu arkadaşımla yaşadım. Mesaj atıyor cevap vermiyor saatler geçiyor anca cevap veriyor falan uyuz etti beni bende artık mesaj atmıyorum gerekmedikçe o artık atmaya başladı. Sana önerimse bir süre mesaj atma çünkü durumu anlayıp uzaklaştığını hissederse o mesaj atmaya başlar(bende öyle oldu en azından)
    • katılıyorum hatta çözemiyorum bu durumu. Bende artık benle konuşmak istemiyor sonucunu bile çıkarttım ama baktım ki o mesaj atmaya başladı. Ben hala atmıyorum çünkü moralimi çok bozdu ama aynı şekilde devam ederse tabi gardım düşer bende aynı şekilde yakın davranmaya devam ederim. Düz mantık bende de var ama çoğu insanda yok.