kayıt

sözlükte kankacılık yapmak

  1. 68
    birkaç şekilde zuhur ediyor.

    -instagram, telefon, twitter vs isteme sürecinde yapılan kankacılık

    bu genelde erkeklerin başvurduğu bir yöntem. aslında "kankacı" görünmek erkeklerin işine gelir bu süreçte. ama pek uzun sürmez. gerçekler kapıyı çalana kadar çılgınca savunmaya, şarkılar gönderilmeye, özel mesajla random yollamaya devam edilir. sonra erkek hormonları bi gedik yaratır, öküzlüğe yol verir. ve uzun bir özel mesaj ve engelleme ile biter. biz bunu uzun süre sonra yazılan 9.15'lik nick altı ile salınan bir ss ile de öğrenebiliriz.

    -kadın kadına kankacılık

    bu en tutarlı kankacılık türüdür. çünkü bu tür sözlükte, sokakta, evin salonunda pek değişkenlik göstermez. her yerde aynıdır. sabittir. işin içine üçüncü şahıslar girmediği sürece varlığını sürdürür. gerçeklerden uzak kalmak iki tarafın da işine gelir genelde. al gülüm, ver gülüm. yaşam alanına müdahale asgari seviyededir. üçüncü şahıslar bulaştığında gök gürültüsü şiddetli olur. kin ve öfke duvarları dört bir yanı sararak tarafları büyük bir savaşın içine sokar. sessizlik de bu savaşa dahildir. yine biz bunu bir süre sonra yazılacak bir nick altı ile öğrenebiliriz. ilginç isimler falan çıkar ortaya. "oğuzhan'a sen bunu söylediğinde ankaradaydım." gibi. alsjdasd.

    -erkek erkeğe kankacılık

    lol, cs:go, fifa, iddaa, bira kankacılığıdır. bu da bi nebze tutarlıdır. ikiliden birinin sevgilisi olunca azalır. "yok be oğlum ne alakası var" gibi çıkışlar sönümleyici olmaya yetmez. ikiliden biri evlendiğinde çok büyük ihtimalle biter. çıkarlar aynı olduğundan kimse bu ayrılıktan şikayetçi olmaz. sessizlik ile biter. biz bunu asla öğrenemeyiz.