kayıt

Kendi girdini silme hakkı

  1. 7
    birden fazlası veya tamamı için moderasyonun onayına tabidir. tıpkı girdi yazmak gibi.

    eğer özgürlüğünüz sahiden girdi yazıp silmekle kısıtlıysa sorun kutup sözlük'te değildir. girmeyebilirsiniz mesela. çıkış butonu var. illa "ben yazdıklarımı alır ve giderim çünkü ben minik bir tırtılım ühü" diyen varsa moderasyonla iletişime geçer, olur biter.

    bu sitenin bir sahibi var. biz onun sorumlu olduğu sözlüğe yazıyoruz. bilmem insanlar farkında mı? doğal olarak istediği şekilde kurallar koyma özgürlüğü var. evet nihayet konu özgürlüğe geldi. ve de bu donuna kadar alma, içliğini ters giydirme gibi hareketler tamamen fanteziden ibaret. bunun hukuksal bir kazanımı olamayacağını sen anlat karadeniz izleyenler bile biliyor.
    • istediği şekilde kural koyma özgürlüğü saçmalık.
      yazdıklarımı alip gitmek benim hakkım. minik bir tirtil olmaya gerek yok. burayla husumetim de olabilir keyfi de olabilir.
      putuk haklı ama. buradan bir kazanc elde ediliyor. herkesin payi var. adam bu kazancı saglamak istemiyor olabilir. sahsen ben ayka actim bu konuyu daha önce. yanıtları tatmin etti. ben silip gitmem muhtemelen ama gidene dur demese bence daha iyi