kayıt

Kiliçdaroğlu'nun ypg terör örgütü değildir demesi

  1. 2
    tam olarak ''ypg terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum'' diyor. Atatürk'ün kurucu olduğu bir partinin genel başkanı bunu diyor bakın. buna ses etmeyen kemalistlerin gelip de Akp'yi eleştirmesi zerre samimi gelmiyor bana. siz önce pkk'nın meclisteki temsilcileri ile koalisyon kurup onlarla ülke yönetme arzusunda olan partinizi eleştirin! Atatürk mezarından kalksa ilk iş olarak chp binalarının önünde istiklal mahkemeleri kurar.
    • Al birader lazım olur.
      i.sozcu.com.tr/...
    • neden böyle dedin şimdi sebebini açıklar mısın? cidden merak ettim.
    • "..siz önce pkk'nın meclisteki temsilcileri ile koalisyon kurup onlarla ülke yönetme arzusunda olan parti.."
      3-4 yıl önceye git, kim nerde kiminle ne koalisyonu kurmuş tarafsız bir kaç kaynaktan araştır.
      Yukarıda kurduğun cümleye sen inanıyorsan ben daha bişey demem zaten.
    • en son hatırladığım chp, hdp ile koalisyon kurabilmek için her yolu denemişti. hatta utanmadan mhp'ye bile teklif götürmüştü üçlü koalisyon için.
    • şimdi dostum,bu anlattıklarında chp nin herhangi bir rolü yok sen hep o noktadasın. chp dediğin parti son 40 yıldır siyasi anlamda gücünü kaybetmiş ve ideolojisinden çıkmış bir partidir. sen ana muhalefet oldukları için yaptıkları ve yapmadıkları herşeyi onlara yıkıyorsun ya da böyle hatırlamak istiyorsun.
      2001 yılından beri tek başına iktidar olan akp döneminde terör örgütü ve terör örgütünün siyasi kolları nasıl güçlendi. hiç sordun mu kendine ?
      amerika destekledi, belçika sakladı, israil silah verdi dersen bi siktir git derler adama. evet bunlar oldu ama bunlara müsade eden kim ?
      şu anki cb o dönemin başbakanı olan erdoğan hdp ile başarısız bir çözüm süreci başlatıp oy kavgasına girince ipleri koparmadı mı ? daha sonra dansöz gibi kıvırıp tekrar imralı heyetlerini ağırlamadı mı ?
      çözüm süreci diye valilere askerlere polise talimat gönderip tonlarca patlayıcı mühimmat ve silah yığınağı yapılmasına izin vermedi mi ?
      chp ya da mhp mi izin verdi sence ? güç,yetki kimin elindeydi bir sor kendine.
      pkk yı bu kadar güçlendirirken aynı zamanda fetöyü darbe yapacak kadar güçlü konuma getiren kimdi ?
      bak bunların hepsinin cevabı aynı.