kayıt

evlenmek için kaç para gerekiyor sorunsalı

  1. 4
    amacı bir an önce evlenip eşe dosta, konu komşuya, arkadaşa akrabaya ve bilimum tanıdığa ne kadar şahane bir ev dizdiklerini; aldıkları çatal bıçak setinin detaylarını veya yeni kahve bardağı setinin estetik duruşunu öve öve bitiremeyip hava atma amaçlı bir kadın ile evleniyorsanız tebrikler; uzun süre altından kalkamayıp hayatınızdan bezmenize sebep olacak bir borç yükünün altına gireceksiniz demektir. ayrıca al(a)madığınız her burma bilezik için, o kol, bilek, el üçlüsü fisting yaparcasına sallanacaktır sürekli her fırsatta.

    ancak "eşya bizim yaşamımız içindir, susuz aşım ağrısız başım. tek istediğim evime geldiğime huzurlu ve mutlu olmak" diyebilecek kadar kutsal yürekli birine denk geldiyseniz, o halde dünyanın en şanslı insanlarından birisiniz demektir. böyle bir durumda, siz mutlu olmanın ne demek olduğunu anlamış insanlar olarak yer yatağında da dünyanın en güzel uykusunu çekersiniz.

    bu sebeple, evlenmek için kaç paranın gerektiği tamamen sizin ve evleneceğiniz kişinin, mala mülke eşyaya ne kadar değer verdiğine bağlıdır.