kayıt

sözlük yazarlarının nickinin anlamı

  1. 1
    aslında nick in anlamı değilde yine eski bir yazımı atayım dedim nickle ilgili..

    Hayatı boyunca kendini değersiz hisseden, kaybeden gitarist adam olarak böyle bir nick aldım bundan 3 sene önce başka bir sözlükte.

    Nick im ile bana kurulmuş en güzel cümleyi de söyleyeyim, sevdiğim kadın "ben kaybolna penamı buldum onu kalbimin içinde saklayacağım sonsuza kadar." demişti. Düşünsenize hayatı boyunca kaybeden bir adam ilk kez kazanmıştı. Hem de en çok istediği şeyi evrenin sınırsız çerçevesinde bundan daha güzel ne olabilirdi ki değil mi?

    Yine aynı kadından aldığım nick e itafen en kötü cümle ise "ben penamı sonsuza kadar kaybettim." Olmuştu. Evet, hayatı boyunca kaybeden kahramanımız kazandığı en büyük zaferinin aslında ona büyük bir yara açacak bir mağlubiyet olduğunu anladı. Hem nerede görülmüş ki bizim gibilerin yüzünün gülmesi.

    Bundan sonra darbeler üstüste geldi. 1 yıl içinde hayatımı negatif bir şekilde etkileyen büyük olaylar oldu. Elimi ayağımı her yerden çektim. Bundan yıllar önce çektiğim ve burada da belirttiğim olmayan aşkın acısını artık gerçek aşkın acısı olarak yaşıyordum. Üstelik yıllardır en samimi olduğum arkadaşım dünyada değildi başımı omzuna koyup ağlayabileceğim bir insan bile yoktu artık. Depresyonu geçtim dipsiz çukurun dibini gördüm. Hâlâ da görüş açımda ve o dibe bakıp sağlık sorunlarım yüzünden yaşaklanan alkollü içeceğimden bir yudum alıp sigaramı kül tablasına bırakıp bunu yazıyorum.

    Yoruldum galiba...