kayıt

18 aralık 2017 fenerbahçe karabükspor maçı

  1. 17
    2-0 bitti.

    fenerbahçe'nin savunma 4'lüsü de sarı kart görmeyi başardı lig sonuncusuna karşı. nasıl bir performans ulan bu. rakip kaleye gidemiyorsun, pozisyon üretemiyorsun kendi sahanda.

    ligdeki 1 rakibin maçını kaybetmiş, diğer 3'ü kazanmış. senin bu maça öyle bir motivasyonla çıkman gerekiyordu ki 15 dakikada rakibi boğmuş olman, sayısız kanat ortası, sayısız isabetli şut bulmalıydın.

    aatıf-guiliano-dirar üçlüsü kepaze bir şey oynadı. soldado sağa sola koşular yaptı ama nafile, topla buluşamadı. ve bence fenebahçe'deki miadını dolduran mehmet topal'ın dikine 1 tane isabetli top atamaması lig sonuncusuna karşı kabul edilemez.

    valbuena bu takımda oynamaz, savunmaya yardım etmiyor diye bıdı bıdı kafa siken aykut kocaman medyası şimdi gidip ötede ağlasınlar. çünkü o oyuna girene kadar hücumda hiçbir şey yapamayan bir fenerbahçe izlettiler bize 48 dakika. guiliano gol atıyor falan ama oyunun içinde hiç yok. sorumluluk almıyor, top istemiyor, sahada yokları oynuyor. ben ciddi anlamda kendisini sevemedim. dirar desen orta açmaya korkuyor.

    fenerbahçe sahaya sadece maç kazanmak için çıkmaz-çıkamaz. bol gollü, rakibi bunaltan, sayısız gol pozisyonuna giren ve bunların çoğunu sonuçlandıran bir futbolla 3 puan almalıdır. fenerbahçe'nin taraftarı bunu bekler. kısır futbolla 3 tane isabetli şutla maçı tamamlamayı beklemez, hele hele iç sahada.

    son olarak aykut kocaman artık şu korner işine bir çözüm bulsan iyi olacak. 2 tane adamı köşe gönderine gönderiyorsun anlamıyorum niye yapıyorsun, ama hiç mi organizasyon olmaz ya. kornerden pozisyon veren takım haline geldik. bugün kazandık evet ama bu futbolla şampiyonluk hayali falan kurmasın kimse.
    • işte sadece koşuyor bu kadro. cücü koşuyor, souza koşuyor, soldado koşuyor. kalite yok. top ayağında iş yapan 1 oyuncu var onu da kulübede tutuyor.
    • topal dirar kesinlikle oynamamalı. sağ açıkta isla ya da alper, sol açıkta valbuş, orta ikiliden birisi souza ötekisi ozan mı olur, oğuzhan mı olur ekici mi olur bilmiyorum ama topla çıkabilen ve uzun top atabilen birisi şart