kayıt

kutup sözlük kitap seslendiriyor kampanyası

  1. 6
    hayatınızdaki en güzel günleri düşünün. çok istediğiniz bisikletin alındığı, kardeşinizin doğduğu, annenizin hastalığını atlattığı, evlilik teklifi aldığınız, kızınızın ilk kez "baba" dediği, müstakbel kayınpederinizin "kısmetse olur" dediği, ilk maaşınızla aldığınız tatlıyı eve getirdiğiniz, mezun olduğunuz günleri. kaydı tamamlayıp gönderdiğinizde bunların arasına girecek bir gününüz daha olacak.

    bu süreçte hasta olduğunuzda eskisinden daha da çabuk iyileşmek isteyecek, iyileştiğinizde sesinizi test edeceksiniz. sizi hiç görmemiş, görmeyecek, belki de adınızı bile bilmeyecek hayranlarınız olacak. günlerce sizi dinleyecekler. unutamadıkları seslerin arasına sizin de sesiniz girecek.

    okumaya devam ettikçe hayatınızda değişiklikler olacak. artık daha iyi konuşan, daha iyi anlatan biri olacaksınız. bir de yeni şarkılar dinleyeceksiniz mesela. yeni seslere ihtiyaç duyacaksınız çünkü. ve radyo tiyatrosu. hiç görmediğiniz, görmeyeceğiniz, adını bile bilmediğiniz insanların hayranı olacaksınız.

    ve de muhtemelen hayatınızda ilk defa birini tereddütsüz, ama'sız, yan etkisiz, doğal bir şekilde mutlu etmiş olacaksınız.