kayıt

will o the wisp

  1. 3
    #1271715

    Yazık ya sakat galiba. Benim esprisine yazdığım şeyi ciddiye alıp paragraflarca yazı döşemesine mi yanayım, benim başka girdilerimde yazdığım şeyleri aleyhime kullanmaya çalışmasına mı yanayım, ne yapayım şaşırdım.

    Bir kere sürekli çok hatun düşüren, çok sosyal birisi olduğunu vurgulamış. Madem günlük hayatında bu konuda yeterince iyisin, neden sözlüğü de ek olarak bu amaçla kullanıyorsun diye sorarlar adama. Sözlükten düşürülecek hatuna ihtiyacın yok demek ki. Eh sözlükten hatun düşürme amacın yoksa da neden kendi fotoğrafını koyuyorsun? Kimse bana zevkine bunu yaptığını söylemesin. Ulan adımızın soyadımızın bile yazmadığı yere neden fotoğrafımızı koyalım? Buranın ana özelliği anonimlik zaten.

    ikincisi, beni başka girdilerimde okuduğu şeyler üzerinden vurmaya çalışması. Bir kere ben işsizliğimden, asosyalliğimden, sevgilimin olmamasından utanacak olsam buraya yazmam. Nedense kim benimle tartışmaya girse bu yolu seçiyor. Benim samimiyetle yazdığım şeyleri yüzüme vurmaya çalışıyor. Resmen biz acizlik göstergesi. Bu hareketi yapmasa girdisini ciddiye alıp da buraya yazmayacaktım bile. Bu kadar düşmeyin yahu.

    Daha birçok ayrıntı var. Benim özgüvenim olmadığımdan kendi fotoğrafımı koyamadığımı falan yazmış. Oralara hiç girmeyeceğim. Çünkü her kelimesi, karakteri hakkında bilgiler vermiş aslında. Yarın bir gün sözlüğü bırakıp gider, burada kendisini rezil ettiğiyle kalır. Çünkü bana bu tavırla saldıranların hepsi öyle oldu.
    • üstat vallahi kimseyle tartışmaya girmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama şu harekete dayanamıyorum ya. Ben esprisine işsizim, asosyalim diyorum; adam bunu bana karşı koz olarak kullanmaya çalışıyor. Bunu yapan ilk kişi de değil. Yazık.
    • Vallahi haklısın. Böylelerine cevap vermek onları daha çok mutlu ediyor. Ama benim de içimi boşaltmam lazımdı bir şekilde. Dayanamıyorum. Gaz yapıyor. :D