kayıt

aetos öneriyor

  1. 8
    uzun bir aradan sonra yeni bir öneri ile karşınızdayım kardeşlerim.

    Bu öneri aslında hepimizin ihtiyacı olacak bir öneri. Niye diyeceksiniz, çünkü hepimiz şarj bağımlısıyız.
    Evet şarj. Telefonlarımız, tabletlerimiz, fotoğraf makinelerimiz, taşınabilir şarj cihazlarımız... hepsinin tek ihtiyacı...

    Peki bu kadar önemli bir noktada, bu ürüne verdiğimiz önem nedir ?

    "yauu alıyoruz işte kablo şarj 10 lira, dolduruyoruz telefonu nolacak" diyorsunuz, haklısınız. ama siz ekonomiden kaçayım derken, cihazınızın donanımı çığlık atıyor.

    cihazınızın içinden çıkan şarj cihazları bazen yetmeyebiliyor. iş yerinde, seyahatte ya da daha fazla ürünü şarj edebilmek için ek şarj cihazlarına ihtiyaç duyuyoruz.

    Bugün size birden çok önerim olacak, fiyat-performans olarak sizi tatmin edecek.

    1- Spigen Hızlı Şarj Cihazı f207 : çift usb çıkışı bulunan bu şarj cihazı, aynı zamanda quick charge 3.0 desteğine de sahip. (bkz: quick charge) (bkz: quick charge 3.0) cihazınızı hızlı ve güvenli şekilde şarj eder. 2. port ise 2.4A akım verebiliyor. Qualcomm lisanslı ürünüdür (ortalama 60 TL)

    2- Anker PowerPort 1 18W: tek usb çıkışı bulunuyor ama günümüz şarj teknolojilerinin hepsini kapsıyor. Qualcomm işlemcili cihazlar için quick charge, samsung cihazlar için "fast charge" ve huawei için de "fast charge" desteği veriyor. Qualcomm lisanslı ürünüdür. (ortalama 55 tl)

    3- Anker PowerPort 5 Speed 63W: işte tam bir şarj istasyonu. 2 adet quick charge 3.0 portuna sahip, toplam 5 usb çıkışı. ilk 2 port quick charge standartlarında şarj ederken, diğer 3 port 2.4 amper ile güvenli şarj yapar. Qualcomm lisanslı ürünüdür. (ortalama 150 tl)

    Bunların dışında, telefon markalarının "orijinal" olan şarj adaptörlerini de inceleyebilirsiniz.

    amacımız "no name" marka şarj cihazlarını kullanarak batarya ve donanım performansınızı düşürmemek. Kontrolsüz voltaj, pilinizi ve donanımınızı kötü etkiler.

    Başka bir öneride görüşmek üzere...