kayıt

evlenilecek kişinin burç özelliği kötü diye evlenmekten caymak

  1. 6
    şimdi öncelikle kafanızı açmak için şunun sesini "tamamen kısıp" sadece dansı izleyin.

    izlediniz mi? bunu da atlattıysanız artık kafanız açıldı, eski fikirleri silmek için acı dolu bir süreç geçirdiniz ama bitti.

    cayılan kişiden baklava beklememe sebep olacak şanslı durum. kurtulmuş, kutlamak lazım. bu kafayla bırakın evlenmeyi, elinizi tutacak kafada biri varsa şükredin lan.

    aynen o adam sırf mayıs ayında doğdu diye itin önde gideni, bir gün daha sonra doğsaydı tam bir duygu ponçiği olacak size mustafa ceceli kliplerindeki aşk hayatını yaşatacaktı. yine kızdırdınız beni akşam akşam. ulan burçlarla ilgili sadece ama sadece 1 tane bilimsel bir makale, ünlü bir bilim insanından(astroloji ile uğraşan sayılmaz çünkü bilim değil) anektod falan paylaşsanız yutacam tüm dediklerimi, sözlük ahalisinden özür diliycem. yok ama öyle bir şey. lakin burada din tartışsak kanıtsız şeylere nasıl inanıyorsunuz diyen kadın(burçları ciddiye alan erkeğe rastlamadım varsa beri gelsin) bir anda balıklarla çıkılmaz, akrepler sikilir, aslanlar yalanır, terazilere gösterilir ama verilmeze bağlayabiliyor. çok ilginç. illallah ettirerek bitiricem bu burçları. hepinizin ciddi yazdığını düşünmüyorum ama bir kişi bile mantığın sesini dinlese kar kardır.

    ha bir gerçek var tabi ki. yarak burcu erkeği ile kürek burcu kadını ilişkisinin yürümeyeceğini hepimiz biliyoruz.

    açılan kafayı toplamak için de bunu dinleyin, kendinize gelin.

    hadi geçmiş olsun.