kayıt

stranger things

  1. 21
    2x3 itibariyle hala aynı çerçevede dönüp dolaşan dizi.

    senaristlerin kafasında belli bir kurgu var bunu biliyoruz, fakat o kurguda parçaları ne kadar geç oturtursak o kadar iyi kafasındalar.3. bölümün sonu dışında 2. sezonda yeni gelişme olmadı diyebilirim.

    canavar yakaladılar diyoruz, tam bir şeyler olacak dustin'i çocuk kaprislerine sokup o benim hayvanım kimse bulamaz ayaklarına giriyor.amk en yakın arkadaşını o canavarlar kaçırdı bunu dustin'de biliyor ama dünyevi dışı bir varlık görünce korkmasını geçtim beyefendi beslemeye kalkışıyor.hadi o çocukluk ediyor, nöbet geçirmekten korkan will neden söz etmiyor hiçbir şeyden.yani sırf biraz daha heyecan katalım, ortalığı biraz daha karıştıralım da sezon finaline doğru toparlarız kafasındalar.

    aynı şeyleri arrow'da da hissedip yazmıştım, çok iyi konuyu hiç etmişlerdi.bu dizi de o yolda gidiyor umarım bunları ilerleyen bölümlerde yapmazlar.

    ayrıca dizi inanılmaz reklam yapıyor, sanırım bu kadar dilde olmasının sebebi de bu.breaking bad'e bu kadar reklam yapılsaydı şu an 9. sezonu çekiliyor olurdu.