kayıt

17 ekim 2017 monaco beşiktaş maçı

  1. 18
    keyifli bir maç. iki takım da puan alabilir öyle görünüyor. beşiktaş top savunmadayken orta sahada pas yapmak yere hücuma topu şişiriyor, orada cenk ya da q7 servis ediyor. monaco da orta sahayı dripling ile geçmeye çalışıyor.

    beşiktaş'ın ofsayttan geçersiz sayılan golü bence gol gibiydi. ofsaytı nasıl verdi yan hakem anlamadım. tekrar görmek gerek. öte yandan pepe'nin sarı kart gördüğü pozisyon net kırmızı kart. hakem nasıl sarı verdi anlamadım, pepe düşürmese ( galiba keita idi ) kendisi gol atabilir ya da aşağıda koşu yapan sanırım falcao idi ona pas verebilirdi. mutlak gol şansından atmalıydı pepe'yi. pepe de farkındaydı bu yüzden hemen arazi oldu. xd

    iki golde güzel oldu. cenk'in kafasında q7 nefis orta yaptı gene. güzel yükseldi cenk, temiz bir kafa vuruşu. o pozisyonda babel ya da atiba ofsaytta idi hakem verse bir şey demezdim.

    fakat falcao, ne kadar teknik bir golcü olduğunu gösterdi bir defa daha. önce sola sonra sağa çekti, ayak ucuyla ölü yere topu gönderdi. kaleciyi bayılttı.