kayıt

john lennon

  1. 24
    www.youtube.com/...
    8 Aralık 1980. Amerikan futbol ligi NFL'de Patriots - Dolphins maçı oynanıyor ve ABC kanalından canlı yayınlanıyor. Saat 23:15.
    Frank Gifford: Çizgide John Smith var ama su anda çizgide kimin olduğu beni hiç ilgilendirmiyor, Howard, burada ikimizin bildiği birşey var ve sen ne yazık ki bunu seyircilere söylemek zorundasın.
    Howard Cosell: Evet. Söylemek zorundayım. Unutmayalım, bu bir futbol maçı ve neticede kimin kazanıp kimin kaybettiğinin hiçbir önemi yok... Şu anda inanılmaz trajik bir haber ABC New York haber merkezi tarafından teyit edildi. John Lennon, belki de Beatles'ın en meşhur üyesi, New York'ta apartmanının önünde sırtından 2 el silah atışıyla vuruldu, acilen Roosevelt hastahanesine kaldırıldı ancak hayatini kaybetti... Bu haberden sonra... tabi maça dönmek görevimiz ancak epey zor olacak değil mi Frank?
    Frank Gifford: (uzunca bir sessizlikten sonra) Evet, gerçekten öyle.

    John Lennon 8 Aralik 1980 tarihinde, saat 23:07'de New York'ta sırtından vurularak hayatını kaybetti. Hastahaneye getirildiğinde tamamen tesadüfi bir şekilde hastahane radyosunda Beatles'ın meşhur şarkısı All My Loving çalıyordu.
    www.youtube.com/...