kayıt

namazın tuvalet kadar değeri yok mu

  1. 3
    canım ülkemde şahsen beni üzen soru.

    ne olur yani bu kadar anlayışsız olmasak... bir namazın, abdest ile beraber tutacağı en fazla 5-6 dakikadır.

    bunlar nasıl yorumlar öyle... inanç meselesi değil üstelik bu.

    videodan bağımsız bir şekilde söylüyorum: namaz kılmak isteyen kibar bir dille isteğini belirtse ve bu kısa süreli istek yerine getirilirse kimin eti kopar? kimin milyonluk işi aksar ki? öyle boş işler için bekletildiğimi biliyorum kaç yolculukta.

    kalbiniz bu kadar mı katı be arkadaş... ufak bir tahammül, hafif müsamaha ile hallolunacak olaylardan nasıl mesele çıkartıyorsunuz...

    bu gidiş nereye? anlayamıyorum...
    • burda duyar kasmanın bence gereği yok. yolcuysan kazasını kılarsın. o kadar insan kimseyi beklemek zorunda değildir. e ben de sigara içiyorum ölmezler ya beklesinler 5 dk.
    • her namaz kazaya bırakılamaz evet. bu kadınların hayatı şehirler arası otobüste geçmiyordur istisnai bir durum söz konusu yani. ne var ben belki sigaraya tapıyorum inanç benim değil mi.
    • valla birader söyledim yine söylüyorum duyar kasmaya gerek yok. kimse kimseyi beklemek zorunda değil milyonluk işi olsun olmasın. e kutsal kitabınız size kolaylık da getirmiş. şov yapmanın lüzümü yok.
    • kazasını kılsın gideceği yerde bu kadar basit. milletin aktarması bilmem nesi vardır olası yetişememe durumunda ödeyecekler mi zararını insanların?
    • oduncu gömleği ben de yoruma bakıyorum ya :D uyku vaktim geldi ya ondan hep :D 3. maddeye giriyor sonuç olarak. eline sağlık. ben uyumaya gidiyorum ^^