kayıt

sadece aşık olanlara mantıklı gelen durumlar

  1. 3
    soğukta bir şeyler yapmak gibi durumlardır.

    Soğukta yürümek mesela.sıradan , yalnız , yapayalnız bir insana soğukta amaçsızca yürümek mantıklı gelmez.hem de hiç.hattası dışarıda bir işi yoksa evden çıkmaz.zorda kalmadığı sürece böyle bir şey yapmaz.hadi işi oldu , zorunda kaldı diyelim , dedik.işte o zaman sokakta mıy mıy yürümez.acele acele , donarak öleyazmadan varacağı yere ulaşmaya çalışır.atiktir.sevgililer , aşıklar , kozalarından yeni çıkmış tırtıllar böyle mi hiç? Değil.bir saatlik yolu yavaş yavaş , iki sarıla , bir öpüşe derken iki saatte alırlar.ısınırlar işte.ısınıyorlar onlar.kanları kıpır kıpır bir kere.soğuk mantıklı , yürümek mantıklı , sevmek güzel , sevilmek ne hoş durumları falan.yoo kıskanmıyorum.zaten bence onlar yol üstündeki tüm mağazalara , dükkanlara giriyorlar.yoksa aşk ateşi soğuktan uyuşan parmak uçlarını ve tırnakları ne kadar ısıtabilir ki? mantıklılık konuşsun.susun.

    Yukarıdaki tüm söylemler soğuk iklimlere sahip yerlerde yaşayan deli dolu sıcak kanlılar için geçerlidir.mesela ankara.ayaz mı ayaz.uuu , göz lopları donuyor.ince , saydam bir şekilde buz oluveriyor.

    Tropikal iklimlerde zaten mantıklı.sana , bana , onlara.hepimize.yüzüyorlar , güneşleniyorlar , el ele tutuşup kumsalda koşuyorlar...bunlar normal şeyler.sorun yok , akşama kadar sudan çıkmayıp buruş buruş olmakta bile.