kayıt

stranger things

  1. 11
    2 bölüm sonra sezonu bitireceğim dizi, sevdim şimdi yalan yok. ama biraz. spoiler vermeden nasıl anlatılır bilmiyorum eğer yazının devamında spoiler verirsem şimdiden özürlerimi sunarım.

    benim bu diziden anladığım bu insanların anaları babaları gevşek. bakın evinizin yanında bir orman var. orman. o r m a n. koru ağaçlık ne biliyim arka sokakta oturmak gibi bişi değil baya orman ve evin çocukları kafalarına göre girip çıkıyolar pencereden garajdan falan. izlerken kapıyı değil bacayı kullanıyolar olaylar falan insan pek bi anlamıyo lakin biz bu aileyi bi akşam yemeğinde beraber görüyoruz. kadın sen ana değil misin git bi kızının odasına nassın de oğlunu falan bi gör belki depresyondalar hiç mi sızlamıyor yüreğin. hele o baba bozuntusu, yemekte bile takmıyor çoluğunu çocuğunu anne yine ilgileniyo gibi hey whats wrong falan diyo. ulan çocuk 12 yaşında ormanlarda geziniyo gecenin bi saati sanki biraz tehlikeli gibi ben lojmanda raylara çıkınca annem ağzıma ederdi. yok anam yok bu insanlarda kalmamış aile bilinci falan.

    hayır bir ailede iki ailede falan değil genel tavır o. bi de ayrı bi konuda daha merakım var bunların devamsızlık sıkıntıları yok mu ya rab bi çocuk sürekli ormanlarda falan takılıyo hiç okula gittiğini görmüyoruz. hayır sıçmıyolar muhabbetini demiyorum okul bu günde 8 saat falan alması lazım yani.

    böyle saçma şeylere takıldığıma bakmayın tabi de bence tuhaf yani insan biraz gerçek hayata bağlı kalır tamam bu konu için bunu söylemek anlamsız gibi ama ben çok gerginim sözlük. neyse birazdan diğer bölümü de izliyim de uyyım.

    teşekkürler, iyi geceler.